Rozenbehang voor februari | Lark & ​​Linen Blog over interieurontwerp en lifestyle

Hallo hallo! Ik verdween daar onbedoeld even. Nadat ik het grootste deel van december, tot en met januari, ziek was geweest, heb ik de afgelopen weken een paar dingen prioriteit moeten geven om het leven weer op de rails te krijgen zonder mijn gezondheid op te offeren (nieuw voor mij!) Ik heb aan een paar dingen gewerkt Echt een prachtig project achter de schermen en het heeft ons allemaal op de beste manier geconsumeerd. Helaas betekende dit dat ik gewoon niet de capaciteit had om mijn blog de liefde te geven die het verdient. Maar ik heb deze plek enorm gemist en ik ben super enthousiast om terug te keren naar mijn reguliere programmering!

En wat is een betere manier om een ​​comeback te maken dan met deze verbluffende creatie van Sarah Konyer? Net op tijd voor Valentijnsdag, het is precies waar ik zin in heb. Vooral als ik uit mijn raam staar naar weer een grijze Canadese dag. Als jij ook op zoek bent naar wat extra zonneschijn waar je maar kunt, pak dan hieronder gratis dit kunstwerk van je eigen rozenbehang.

DOWNLOAD HIER UW GRATIS ROZENBEHANG:

{LARGE} {KLEIN} {MOBIEL ÉÉN} {MOBIEL TWEE}

Download hier wallpaper van de afgelopen maanden | Ontwerp en artwork: Sarah Konyer

Tochtstopper.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart